Önismereti csoportok 2021. I. félév

Kezdés

Téma

Csoportvezetők

Információ, jelentkezés

2021. január

 

KECSKEMÉT

120 órás önismereti

 

Nyáry Péter

pszichodráma vezető,

mentálhigiénés szakember

 

Csány Katalin

pszichodráma vezető,

mentálhigiénés szakember, tanár 

Bővebben

„Aki ismeri önmagát, útvesztőből is égre lát”

címmel

120 órás pszichodráma önismereti csoport indul Kecskemét a belvárosában

 

idő: havonta egyszer szerda délutánonként 15 órától 21 óráig összesen 16 alkalom (júliusban és augusztusban nincsenek alkalmak)

 

A csoport a Magyar Pszichodráma Egyesületnél regisztrált csoport, és beszámítható a Képzési Rendben előírtak szerint az önismereti szakaszba. A 3. alkalomtól zárt csoportként működik.

 

Vezetők: Nyáry Péter pszichodráma-vezető, mentálhigiénés szakember Csány Katalin pszichodráma-vezető, mentálhigiénés szakember, tanár

 

Jelentkezés: Nyáry Péter: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Csány Katalin: https://csanykatalin.webnode.hu/kecskemet/

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ; 30/678-14-99

 

A csoportindítást mindenképp egy egyéni interjú előzi meg, aminek az időpontját később jelezzük. Amennyiben jelentkezni szeretnél, vagy csak kérdésed van, írj bátran. Jelentkezni emailben vagy telefonon lehet. (Kérünk, ha emailt írsz, írj pár sort magadról, ill. adj meg egy telefonszámot is, hogy minél előbb meg tudjunk keresni.)

 

Várjuk a jelentkezésedet, érdeklődésedet, kérdéseidet!

 Péter és Kata

 

A csoporton való részvétel a Képzési Rendnek megfelelően a pszichodráma asszisztensi képzés előfeltételének első részeként 120 órában beszámítható.

Hírek

Sajátélményű online workshopok az Online Munkacsoport szervezésében

Kedves Kollégák!

Az Online Munkacsoport tagjai az alábbi sajátélményű workshopokat tartják a tagok részére (az önismereti csoportok online alkalmainak beszámíthatóságát elősegítve, ld. a TB határozatát):

Bővebben...  
Állásfoglalás online csoportmunka beszámíthatóságáról

Kedves Tagtársunk!

 

Többen fordultatok a Tanulmányi Bizottsághoz azzal kérdéssel, hogy az online megtartott csoportfoglalkozások beszámíthatóak-e a csoportfolyamat óraszámába.
A Tanulmányi Bizottság megtárgyalta a kérdést és a következő állásfoglalást alakította ki:

Bővebben...  
OMG - Online Monodráma Guideline

A Monodráma Munkacsoport olyan általános és drámaspecifikus szempontokat állított össze, amelyeket érdemes átgondolni, amikor az online térben monodrámázunk. Ezeket a kérdéseket irányadóként fogalmaztuk meg, az elmúlt pár hónap karantén időszakának tapasztalatai alapján. Szívesen veszünk további szempont javaslatokat. Az OMG - Online Monodráma Guideline itt olvasható.

 
Képzési Rend módosítása

A Magyar Pszichodráma Egyesület Tanulmányi Bizottsága a Vezetősséggel egyetértésben 2020. szeptember 10-én módosította a Képzési Rendet. A módosított Képzési Rend itt olvasható.

 
Kamaszcsoport indul ősszel

12 alkalmas önismereti pszichodráma csoport indul 16-19 éves serdülőknek a Móricz Zsigmond körtér közelében.

Bővebben...  

Bejelentkezés

Ha Ön tagja az egyesületnek, lépjen be saját profiljával!
- Elfelejtette jelszavát?
- Elfelejtette felhasználónevét?

Oldaltérkép

 

           A Magyar Pszichodráma Egyesület támogatója a Rackhost Zrt.      www.rackhost.hu