A pszichodráma és a playback színházi módszerek integrálhatósága

A workshop résztvevői lehetőséget kapnak olyan playback technikák megismerésére, amelyeket könnyen és hatékonyan integrálhatnak a pszichodráma csoportjuk folyamatába. A 18 óra alatt megismerkedünk azokkal a hasonlóságokkal, amelyek a két módszer összekapcsolhatóságát elősegítik.

Módszer: pszichodráma és playback technikák

Időpont: 2020. szeptember 12 -13.

Óraszám: 18 óra Részvételi díj: 36 000 Ft

Jelentkezni lehet szeptember 1-ig az alábbi elérhetőségeken: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 70 / 77 22 773

A felvétel a jelentkezés sorrendjében történik.

A workshop vezetője : Kiss György Ádám kiképző pszichodráma vezető, szupervízor. A magyarországi playback színházi mozgalom megálmodója, létrehozója és  egyik meghatározó alakja. A Rögtönzések Színháza ( 1992-2002 ) vezetője és játékmestere. 1989 és 1997 között a Pszichodráma újság szerkesztője. Az „Akcióorientált Coaching Módszer „ kidolgozója. A Budapesti Playback Iskola / Közösségi Tér vezetője.

 

A workshop a felsőfokú pszichodráma képzésbe beszámítható a Képzési Rendnek megfelelően a nem kötelező témájú workshopok közé.

 

Hírek

Nyári zárvatartás 2020.

Kedves Kolléga!

 

Értesítünk, hogy 2020. július 1-től augusztus 31-ig irodánk zárva tart.

Augusztus 31-től ismét a megszokott ügyfélfogadási időpontokban tartunk nyitva, vagyis hétfőnként 9 és 11, csütörtökönként 15 és 19 óra között.

Szép nyarat kívánunk!

 

Üdvözlettel:

MPE Vezetőség

 
OMG - Online Monodráma Guideline

A Monodráma Munkacsoport olyan általános és drámaspecifikus szempontokat állított össze, amelyeket érdemes átgondolni, amikor az online térben monodrámázunk. Ezeket a kérdéseket irányadóként fogalmaztuk meg, az elmúlt pár hónap karantén időszakának tapasztalatai alapján. Szívesen veszünk további szempont javaslatokat. Az OMG - Online Monodráma Guideline itt olvasható.

 
Nyári gyermekpszichodráma csoportok

Csoportok korosztály szerint alsósoknak, felsősöknek, kamaszoknak júliusban és augusztusban:

 

 

 

 
Ügyfélfogadás júniusban

Kedves Érdeklődők!

2020. júniusában az ügyfélfogadás csütörtökönként 17-19 óra között lesz.

Üdvözlettel:

MPE ügyfélszolgálat

 
Szociodráma online - demonstráció június 8-án

Az MPE Szociodráma Munkacsoport néhány tagja módszertani demonstrációt hirdet dramatistáknak, melyben bemutatja, hogyan kezdett szociodramatikus eseményeket vezetni különböző terepeken online.  Bővebben...  

Közlemény 2020. április 9.

Kedves Tagtársunk!
 
Sajnos nem változtathatunk 2020 március 13-án kelt határozatunk tartalmán, továbbra is tiltunk minden, az egyesület keretében zajló csoportos tevékenységet.
Érthető türelmetlenségünket személyesítsük meg képzeletben és beszéljünk vele okosan, szépen, hátha racionálisan meggyőzhető.
Konkrét határidőt most nem tudunk adni, a korlátozás a veszélyhelyzet fennálltáig marad érvényben.

Jó egészséget, vigyázzatok magatokra, reméljük hamarosan találkozunk!
 
Baják Gábor
elnök

 

Bejelentkezés

Ha Ön tagja az egyesületnek, lépjen be saját profiljával!
- Elfelejtette jelszavát?
- Elfelejtette felhasználónevét?

Oldaltérkép

 

           A Magyar Pszichodráma Egyesület támogatója a Rackhost Zrt.      www.rackhost.hu