Jótékony célú monodráma workshop

 
Szeretnénk csatlakozni az SMA-val küzdő kisfiú, Hosszú Levente számára rendezett országos gyűjtéshez, ezért workshopot hirdetünk, melynek teljes bevételét Levente alapítványának ajánljuk fel. Levente egy gerincvelői izomsorvadással diagnosztizált kisfiú, akinek egy elképesztően drága (700 millió forintos) kezelést kellene megkapnia, hogy esélye legyen a gyógyulásra. Egy hasonló betegségben szenvedő kisfiú esetében nemrég megtapasztaltuk, hogy a közadakozás megoldást jelenthet a megoldhatatlanra: sok kicsi sokra megy alapon sikerült összeszedni a pénzt. Most mi is szeretnénk csatlakozni ehhez a szándékhoz, ezért hirdetünk workshopot, hiszen mi ehhez értünk. (további információ: https://www.facebook.com/LeventeSMA2/)

Workshop témája: Diagnosztikus munka a pszichodrámában - hogyan használhatók a pszichodráma technikák a diagnosztikában
 
Absztrakt:
A csoportszervezés során, illetve egyéni tanácsadói/terápiás helyzetekben is újra és újra felmerül: kit vegyünk be, és kit kellene tovább küldenünk más szakemberhez. A klinikai szakemberek sokféle eszközzel rendelkeznek ennek körüljárására, általában azonban nem pszichodramatikus interjút folytatnak a klienseikkel, hanem valamilyen más módszertől "kölcsönöznek" eszközöket, leggyakrabban tisztán verbális interjút végzünk.
Workshopunkra várjuk azokat a végzett vagy képzésben levő pszichodramatistákat, akik szeretnék megtapasztalni, hogyan lehet következtetéseket levonni a dramatikus eszköztárat használva, avagy: mit árulnak el a pszichodráma-technikák a kliensünkről?
A workshop elméleti és gyakorlati (kiscsoportos) munkát foglal magában.
 
Keretek:
időpont: Január 18, szombat, 10-18 óráig
részvételi díj: 10000 Ft, amit Hosszú Levente alapítványának kell átutalni október 31-ig!
A workshop 3 jelentkezővel már elindul, maximum 15 fővel tudunk dolgozni.
 
Jelentkezés:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
FONTOS: jelentkezés után küldünk visszajelzést, és a résztvevők vállalják, hogy október 31-ig átutalják a teljes összeget a megadott alapítványi számlaszámra, közleményben a "jótékonysági pszichodráma workshop" megjelöléssel, a gyógykezelés ugyanis csak Levente 2. születésnapja előtt kezdhető meg. A workshopon való részvétel feltétele a banki bizonylat bemutatása.

Csáky-Pallavicini Krisztina pszichodráma pszichoterapeuta
Sáfrán Zsófia pszichodráma pszichoterapeuta
 
 
A workshop a Képzési Rendnek megfelelően a felsőfokú képzés részeként 10 órában beszámítható a nem kötelező téműájú workshopok közé.

Hírek

Tisztségviselők 2019. november 21.

A Magyar Pszichodráma Egyesület Tisztújító Közgyűlése 2019. november 21-én döntött a tisztségekről. A következő három évben a tisztségeket betöltők:

 

Bővebben...  
Módosult a Képzési Rend

Tanulmányi Bizottság tájékoztatja az egyesület tagjait, csoportvezetőit, képzésben lévőket, hogy elkészült a módosított Képzési Rend, valamint a Diplomamunka Készítési és Vizsgaszabályzat. Az új szabályzatok 2019. november 25-én lépnek életbe, miután a Vezetőség és a TB konszenzussal elfogadta a módosításokat.

A módosított Képzési Rend itt olvasható.

 
Monodráma képzés indul (II. csoport)

MONODRÁMA KIKÉPZŐ PROGRAM

II. csoport, 2020 februártól.

A MPE keretében meghirdetésre kerül a 2. „pilot” monodráma képzés, amiért sikeres teljesítés esetén tanúsítvány jár.

Bővebben...  
Facilitating Collective Intelligence

A Handbook For Trainers, Coaches, Consultants and Leaders (authors: Chantal Nève-Hanquet and Agathe Crespel), Routledge 2019,

is now available.

Bővebben...  
Telefonszám változás

Kedves Érdeklődők!

 

A Magyar Pszichdráma Egyesület telefonszám június 4-én megváltozik, az alábbi számon vagyunk elérhetőek ügyfélfogadási időpontokban:

+36 1 79 78 238

 

Üdvözlettel:

Ügyfélszolgálat

 
Playback műhely a Thalassa Házban

Képzésben lévő és kiképzett pszichodramatisták számára személyes élményen alapuló tapasztalatot szeretnénk nyújtani arról, hogyan működik a playback egy terápiás közösségben. Bővebben...  

Bejelentkezés

Ha Ön tagja az egyesületnek, lépjen be saját profiljával!
- Elfelejtette jelszavát?
- Elfelejtette felhasználónevét?

Oldaltérkép

 

           A Magyar Pszichodráma Egyesület támogatója a Rackhost Zrt.      www.rackhost.hu