A Pszichoterápia folyóirat pályázata


Egyszervolt
Egy fontos élményem a szakmából – mesés formában

Határidő: 2018. március 31.
 
Aki töltött időt kisgyerekkel, az megélhette, hogy milyen fontos a mesék világa. Van, amikor ugyanazt a mesét kell újra és újra elmondani, de a gyerekeknek gyakran igényük, hogy saját magukról halljanak mesés formában. Pályázatunkban hasonló lehetőséget kínálunk Olvasóinknak.
Pályázatunk a tanácsadás vagy a klinikum területén képzésben lévőknek, kezdő és gyakorló szakembereknek egyaránt szól.
Fontos, meghatározó szakmai tapasztalat vagy élmény mesés megformálására bíztatjuk Olvasóinkat. Ez lehet egy konkrét terápiás vagy tanácsadói helyzet varázslatos elmesélése, vagy a szakemberré válás útjának bemutatása a fantázia birodalmába helyezve. Lehet visszatekinteni, felidézni, de a mese arra is lehetőséget nyújt, hogy elérendő célok, jövőbeli képek kerüljenek megfogalmazásra.
Célunk, hogy a pályázat keretein belül a tanulmányok szigorú rendjével szemben szabadabban, a képzelet szárnyain repülve lehessen megosztani egymással összegzést, emlékeket, visszatekintést, sikert, kudarcot, vágyat, átváltozást, utat, próbatételt, legyőzendő vagy segítő szereplőket.
Amennyiben az íráson belül egy-egy „eset” részlete jelenik meg, a megjelenítés vonatkozásában a „Pszichoterapeuták etikai kódexe” az irányadó.
Az írás terjedelme maximum 15 000 karakter; a műfaj jellegének megfelelően irodalmi hivatkozásokat nem kérünk.
A pályázat leadási határideje 2018. március 31.
A legjobb munkákat megjelentetjük a Pszichoterápia folyóiratban.
A pályázatokat a szerkesztőség címére (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) kérjük, e-mail csatolás formájában. Kérjük, hogy a szerző mellőzzön minden formázást, kiemelésre a dőlt formát használhatja, s balra zárt, Times New Roman 12 betűt, egyes sortávolságot használjon.
 
A Pszichoterápia szerkesztősége: Berger Noémi, Bokor László, Kiss Tibor Cece, Pál Krisztina, Szőnyi Gábor, Takácsy Márta, Tiringer István, Valkó Lili

Hírek

A Társasjáték kongresszus programja

Kongresszusi program

 
Egyesületek szakmai programjai 2018-ban

Egyesületek szakmai programjai 2018-ban

Bővebben...  

Playback műhely a Thalassa Házban

Képzésben lévő és kiképzett pszichodramatisták számára személyes élményen alapuló tapasztalatot szeretnénk nyújtani arról, hogyan működik a playback egy terápiás közösségben. Bővebben...  

A Pszichoterápia folyóirat pályázata


Egyszervolt
Egy fontos élményem a szakmából – mesés formában

Határidő: 2018. március 31. Bővebben...  

Bejelentkezés

Ha Ön tagja az egyesületnek, lépjen be saját profiljával!
- Elfelejtette jelszavát?
- Elfelejtette felhasználónevét?

Oldaltérkép

 

           A Magyar Pszichodráma Egyesület támogatója a Rackhost Zrt.      www.rackhost.hu